Nova izvršna direktorica Newcastlea najavila borbu za trofeje

Petak, 08. listopada 2021. 13:10 Napisao/la  SC
Amanda Staveley
Amanda Staveley

Saudijski princ Mohammad Bin Salman postao je novi većinski vlasnik Newcastlea, nova izvršna direktorica i suvlasnica je Amanda Staveley

- Newcastle United zaslužuje biti u vrhu Premierlige, trebat će vremena, ali stići ćemo tamo. Zaista smo uzbuđeni što ćemo pojačati momčad, ali moramo raditi u okviru Financijskog Fair Playa i pobrinuti se da to bude dugoročno. Želimo osvajati trofeje, ali isto tako želimo biti strpljivi i polako graditi tim na putu ka uspjehu. Svi pričaju o velikim imenima, ali nama je najvažnije da imamo jaki tim. Podržavamo menadžera Stevea Brucea, razgovarali smo s njim. Borba za ostanak je trenutno veliki problem, morat ćemo se potruditi, imamo sjajnu momčad koja ne bi trebala biti na 19. poziciji, kazala je Staveley.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.