BRUTALNI KOMENTARI

Nitko kao Antonio Cassano

Srijeda, 16. studenog 2022. 15:22 Napisao/la  SC

Pročitajte što je rekao o Cristianu Ronaldu

Anronio Cassano
Anronio Cassano

Antonio Cassano brutalno je prokomentirao situaciju koju je Cristiano Ronaldo isprovocirao neprimjerenim obračunom s Manchester Unitedom:

Cassano je postao poznat lako komentator bez dlake je jeziku, evo što je rekao.

- Ronaldo jednostavno nema hrabrosti priznati da on nije isti igrač u posljednje tri godine. Ove godine trebao je otići u Sporting i oprostiti se nakon Svjetskog prvenstva! On je postao problem za trenere, svoje suigrače dovodi u nevolje. Nije čak nazvao Benzemu da mu čestita što je osvojio Zlatnu loptu. Ronaldo je slijepac, misli da može igrati do pedesete godine. Dragi Ronaldo, reći ću ti jednu stvar. Završi sve ovo na dostojantven način nakon Svjetskog prvenstva u Kataru. On misli da može igrati na visokom nivou. Ima užasan ego, ali nije kao Messi koji može igrati uz nekoliko sjajnih igrača i opet se isticati radeći za momčad. On to ne može podnijeti. Potvrdio je da mu je sebičnost na prvom mjestu, rekao je Cassano.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.