MOURINHO DOLAZI Louis van Gaal: Ne trebaju mi dati otkaz, možda ću otići sam!

Subota, 26. prosinca 2015. 19:24 Napisao/la  SC

Španjolski mediji objavili su odmah nakon poraza od Stokea da Jose Mourihno početkom idućeg tjedana preuzima momčad


Pogocima Bojana Krkića (19) i Marka Arnautovića (26) momčad Stokea pobijedila (2:0) je Manchester United na Britannia stadionu. Louis Van Gaal je doživio četvrti poraz zaredom, što se Manchester Unitedu nije dogodilo od 1961. godine. Smjena nizozemskog stručnjaka spominje se nekoliko tjedana, španjolski mediji objavili su odmah nakon poraza od Stokea da Jose Mourihno početkom idućeg tjedana preuzima momčad. Izgleda će Van Gaal svih preduhitriti:

- Ne trebaju mi dati otkaz, možda ću otići sam. U prvom poluvremenu nismo htjeli igrati nogomet. Nekad se oni i trude, ali sve što se dešava oko kluba u posljednje vrijeme ne ide im u korist. Što god da pokušam, pritisak je sve veći. Znam da sam i ja dio tih poraza i s tim se moram nositi. Ali, igrači su ti koji bi se prvi trebali s tim nositi, jer na njima je najveća odgovornost, oni su ti koji igraju, kaže Van Gaal.

Trenerska klasika! Kada ne ide, udri po igračima!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.