MOURINHO, ČUJEŠ LI?! Guus Hiddink: Ovim igračima samo treba dati loptu, onda možemo i igrati

Nedjelja, 03. siječnja 2016. 19:27 Napisao/la  SC

Stigao je novi trener, podigao nas i vidite da smo opet dobri. Znali smo da kao momčad moramo biti bolji, što smo i učinili, kaže kapetan Chelseaja John Terry

Chelsea na gostovanju kod Crystal Palacea odigrao najbolju utakmicu sezone i pobijedio rezultatom 3:0.

- Šteta da ovakve predstave nismo pokazivali ranije ove sezone. Zbog toga smo tu gdje jesmo. Ali polako ćemo se penjati na ljestvici. Stigao je novi trener, podigao nas i vidite da smo opet dobri. Znali smo da kao momčad moramo biti bolji, što smo i učinili. Nadam se da ovaj dan nije iznimka, već da ćemo nastaviti ovako. Danas smo imali priliku vidjeti Chelsea od prošle sezone. Bili su teški uvjeti za igru, ali pokazali smo klasu. Nova godina, novi početak. Kasno smo se probudili, ali moramo početi skupljati bodove, kaže kapetan John Terry.

- Znali smo da imamo kvalitetu u momčadi, ne samo u prvih 11. Ovim igračima samo treba dati loptu, onda možemo i igrati, rekao je Guus Hiddink.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.