Mourihno provocira Kloppa, Liverpool mora osvojiti titulu prvaka zbog svih pojačanja

Četvrtak, 26. srpnja 2018. 14:33 Napisao/la  SC
Jurgen Klopp i Jose Mourinho
Jurgen Klopp i Jose Mourinho

 Jose Mourinho nikada nikome nije ostao dužan, pa ni Jurgenu Kloppu.

Menadžer Manchester Uniteda cinično je prokomentirao dosadašnji tijekom prijelaznog roka u kojemu je Liverpool postao lider prema potrošenim milijuna eura.

- Sretan sam kada vidim kako neki ljudi preko noći promijene mišljenje i zauzmu oprečne stavove. Nasmijava me to! Ali, to je u redu, aludirao je Mourinho na Kloppovu izjavu prije dvije godine, kada je menadžer Liverpoola tvrdio da će se ostaviti nogometa ako bude morao trošiti 100 milijuna eura na jednog igrača.

Liverpool je do sada doveo najskupljeg vratara na svijetu Alissona za 73 mil. eura, stigli su Naby Keita, Fabinho i Xherdan Shaqiri...

Mourinho je zapravo pohvalio rad Liverpoola u ovome prijelaznome roku:

- Smatram da ako imaš novca, uloži ga pametno, bolje ga je uložiti nego da stoji u banci, pogotovo kada je kamatna stopa niska. Problem je što morate investirati pametno, a oni su to napravili. Svi igrači koje su doveli su kvalitetni i sretan sam zbog njih. Možda napokon ove godine i vi budete pošteni pa ćete zahtijevati od njih da osvoje prvenstvo. Mislim da bi trebali biti pošteni i reći da Liverpool mora ove godine osvojiti englesku ligu zbog svih pojačanja koja su počele dovoditi još prošle sezone, dakle ne ove, nego prošle. Pojačanja iz siječnja, pojačanja sad na ljeto, mislim da će srušiti neki rekord lige. Ne vidim da će im se nijedan klub približiti po tome koliko su uložili u momčad, momčad koja je finalist Lige prvaka, morate i vi priznati, oni su veliki favoriti iduće sezone, naglasio je Mourinho i teret favorita prebacio na Kloppa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.