Mohamed Salah: Rekli su da ne mogu igrati u Premiershipu, želio sam dokazati da su u krivu

Petak, 11. svibnja 2018. 18:01 Napisao/la  SC
Salah
Salah

Mohamed Salah postigao je čak 43 pogotka ove sezone u svim najtecanjima, jedan je od najzaslužnijih igrača što Liverpool igra finale Lige prvaka protiv Real Madrida.

- Zadovoljan sam ovdje, sve je u redu. To je tek početak. Ovo mi je prva godina ovdje, a i nekim drugim igračima, prekinuo je Salah spekulacije da će na ljeto otići iz Liverpoola.

Salah se nije uspio dokazati u Chelseaju, otišao je u Romu i onda vratio u Englesku:

- Bio sam ovdje prije četiri godine, brojni ljudi rekli su da ne mogu igrati u Premiershipu jer je liga preteška za mene. Zbog toga sam stalno mislio o povratku. Od prvog dana kad sam napustio Chelsea, cijelo vrijeme sam želio dokazati im da su u krivu. To sam i uspio, kaže Salah.

Zbog Salaha Liverpool slovi kao ravnopravni finalist Lige prvaka u Kijevu:

- Na putu do finala pobijedili smo vrhunske ekipe poput Manchester Cityja i Rome, a tek smo počeli. Želimo se kvalificirati za Ligu prvaka sljedeće sezone i želimo osvojiti ovogodišnju. Protiv Reala igramo kako bismo pobijedili, poručuje Salah.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.