Mino Raiola: Pep je kukavica i obično pseto, pokazao je da je nula od čovjeka

Nedjelja, 25. ožujka 2018. 19:51 Napisao/la  SC
Mino Raiola: Pep je kukavica i obično pseto,  pokazao je da je nula od čovjeka

 

Mino Raiola ovog puta stvarno je pretjerao.

Jedan od najpoznatijih nogometnih menadžera, koji vodi brigu o karijerarama Pogbe, Balotellija, Donnarumme i Ibrahimovića, prostački je izvrijeđao Pepa Guardiolu zbog odnosa prema Zlatanu Ibrahimoviću u razdoblju suradnje u Barceloni.

- Pep je kukavica i obično pseto, ono što je napravio Zlatanu pokazuje da je nula od čovjeka! Neću reći da je loš trener jer nije, ali je odvratan kao čovjek. Ibri je rekao da mu se obrati ako mu bilo što zatreba, a onda je presta pričati s njime i maknuo ga iz ekipe. Nije se ni pozdravio s njime, kao ni s Maxwellom, koji je isto dobar čovjek. Rekao sam Zlatanu da bi mu bilo najbolje da na Pepovo mjesto na klupi jednostavno parkira svoj Ferrari. On je poput svećenika, traži da učinite sve što vam kaže, a da ne radite ono što on radi... Ako City osvoji Ligu prvaka, to će dokazati da je dobar trener, ali ja s time neću biti nimalo sretan, izjavio je Raiola za The Mirror.

Raiola tvrdi da je Manchester United kupovinom Pogbe za 105 mil. eura zapravo - uštedio 100 mil. eura!

- Pogba je bio jeftin i sam je odlučio iskoristiti klauzulu u ugovoru koja mu je omogućila povratak u Manchester. A Juventus ga je mogao prodati u Real Madrid za 200 mil. eura! Pa neka u Manchester Unitedu budu sretni, uštedjeli su sto milijuna, rekao je Raiola.

Mourinho navodno želi prodati Pogbu, koji se u zadnjim utakmicama ponaša destruktivno prema momčadi.

Očito da između Mourinha i Pogbe nema ljubavi isto kao ni između Guardiole i Ibrahimovića.

Na potezu je Raiola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.