Mateo Kovačić ušao umjesto Kevina De Bruynea, Belgijanac vidno negodovao

Ponedjeljak, 11. ožujka 2024. 09:46 Napisao/la  SC
Mateo Kovačić ušao umjesto Kevina De Bruynea, Belgijanac vidno negodovao

U 69. minuti Mateo Kovačić zamijenio je Kevina De Bruynea u derbiju kola, veznjak Manchester Cityja nije dobro podnio zamjenu.

De Bruyne je odmah gestikulacijom dao do znanja Pepu Guardioli da nije zadovoljan njegovom odlukom, tijekom boravka na klupi vidno je negodovao, u jednom trenutku do njega je sjeo Guardiola, na klupi se vodila žučna rasprava:

- To je dobro! Imat će priliku u sljedećoj utakmici dokazati koliko sam bio u krivu. Trebali smo igrača koji će zadržati loptu, Mateo to može. Ne radi se o presingu i zato je Mateo stvarno dobar, kazao je Guardiola.

Loptu su trebali zadržati Bernardo Silva i Phil Foden kojega je Guardiola s boka premjestio na središnju poziciju:

- Phil u nekim pozicijama može zadržati loptu, odigrati dodatni pas i doći u kazneni prostor. Phil je stigao dva ili tri puta na stativu u posljednjoj trećini, znam da je na središnjim pozicijama Phil izvanredan, rekao je Guardiola.

Naglasio je Guardiola da De Bruynenova reakcija neće poremetiti dobre odnose:

- To nije problem. U redu je. Dobro smo!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.