Marcello Lippi na pregovorima u Londonu, talijanski stručnjak preuzima Chelsea

Petak, 18. prosinca 2015. 00:52 Napisao/la  I. V.

Već početkom studenog Lippi je u medijima postao izgledni nasljednik Josea Mourinha. Tada je Lippi izjavio da nije spreman preuzeti Chelsea, jer smatra da Mourinho neće dobiti otkaz


Marcello Lippi postao je glavni kandidat za novog trenera Chelsea. Bivši talijanski izbornik, svjetski prvak iz 2006. godine, u četvrtak je stigao u London gdje se sastao s čelnicima Chelsea. Prema svemu sudeći u tijeku su završni pregovori, koji su ustvari počeli prije više od mjesec dana.

Naime, već početkom studenog Lippi je u medijima postao izgledni nasljednik Josea Mourinha. Tada je Lippi izjavio da nije spreman preuzeti Chelsea, jer smatra da Mourinho neće dobiti otkaz.

Za sada se Chelsea dobro drži u Premierligi, problem bi mogao nastati ako ne bude uspjeha u Ligi prvaka, rekao je Lippi.

I zaista, Portugalca je krenulo, Chelsea je počeo igrati na donekle prihvatljivoj razini, ostvaren je plasman u osminu finala Lige prvaka. Kratko je trajalo...

Da je Lippi loš prognozer ukazuje još jedna izjava iz studenog, kada je 67-godišnji Lippi izjavio da Roman Abramovič neće dati otkaz Mourihnu, jer bi morao platiti 25 mil. eura otpremnine.

Kao što je poznato, Abramovič nije ni trepnuo kada je zavukao ruku u džep...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.