Manchester United pristao na odlazak Cristiana Ronalda uz jedan uvjet

Ponedjeljak, 25. srpnja 2022. 09:25 Napisao/la  SC

Ronaldo želi igrati Ligu prvaka, njegova sujeta ne podnosi drugorazrednu zabavu, Manchester United trenutačno ne pripada europskoj eliti

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo inzistira na odlasku iz Manchester Uniteda, koji je pristao na njegov odlazak ovog ljeta uz jedan uvjet.

Kao što je poznato, Ronaldo želi igrati Ligu prvaka, njegova sujeta ne podnosi drugorazrednu zabavu, Manchester United trenutačno ne pripada europskoj eliti.

Manchester United uvažio je Ronaldovu želju pod uvjetom da Portugalac produlji ugovor do 2024. godine.

Naizgled kontradiktorni uvjet, omogućio bi Manchester Unitedu da Ronalda ove sezone posudi klubu za koji Portugalac želi igrati Ligu prvaka, a onda bi se Ronaldo trebao vratiti na Old Trafford i u sezoni 2023/24 igrati Ligu prvaka za Manchester United.

Klupski čelnici vjeruju da će Erik ten Hag uspjeti složiti momčad, koja će se iduće sezone plasirati u Ligu prvaka.

Ronaldov menadžer Jorge Mendes iznenadio se ovakvim prijedlogom, ali nije odbio ponudu. Sadašnji Ronaldov ugovor traje do ljeta 2023. godine.

Sve su glasnije spekulacije da bi Ronaldo iduće sezone Ligu prvaka mogao igrati u Atleticu.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.