Manchester City i RB Leipzig priveli kraju pregovore oko Joška Gvardiola

Četvrtak, 20. srpnja 2023. 00:26 Napisao/la  SC

Gvardiol se treba nametnuti u konkurenciji igrača kao što su Manuel Akanji, Rúben Dias, Aymeric Laporte, Nathan Aké i John Stones

Haaland i Gvardiol ubrzo u istim dresovima
Haaland i Gvardiol ubrzo u istim dresovima

Joško Gvardiol uskoro će službeno postati igrač Manchester Cityja.

Engleski mediji javljaju da su aktualni europski i engleski prvak i RB Leipzig postignuli dogovor oko transfera vrijednog 100 mil. eura plus bonusi.

Prema očekivanjima, Gvardiol će postati najskuplji stoper u povijesti nogometa i najskuplji hrvatski igrač svih vremena.

Mladi stoper i City dogovorili su uvjete odavno, više od mjesec dana trajali su završni pregovori između klubova.

Prema istom izvoru, Gvardiol je već odradio prvi dio liječničkih pregleda, do kraja tjedna mogao bi biti službeno predstavljen.

Bit će zanimljivo pratiti razvoj karijere mladoga stopera u konkurenciji igrača kao što su Manuel Akanji, Rúben Dias, Aymeric Laporte, Nathan Aké i John Stones.

Pep Guardiola doveo je ovog ljeta drugoga Hrvata, Mateo Kovačić potpisao je prije nekoliko tjedana.

Riyad Mahrez blizu je odlaska iz Cityja u klub Al-Ahli iz Saudijske Arabije za 40 mil. eura, Bernardo Silva spominje se u kombinacijama PSG-a, Ilkay Gündogan je već otišao u Barcelonu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.