ENGLESKO PRVENSTVO

Nikica Jelavić zabio u porazu Hulla

Nedjelja, 31. kolovoza 2014. 16:29 Napisao/la  SC

Rezultati 3.  kola: Tottenham - Liverpool 0:3, Aston Villa - Hull City 2:1

Nogometaši Liverpoola uvjerljivo su slavili na gostovanju protiv Tottenhama 3:0 (Sterling 8', Gerrard 49'-11m, Moreno 60') u 3. kolu Premierlige, dok je Aston Villa na domaćem terenu svladala Hull City 2:1 (Agbonlahor 14', Weimann 36'/Jelavić 74'). Počasni pogodak za goste postigao je Nikica Jelavić. Mario Balotelli debitirao je za Redse, a u 61. minuti zamijenio ga je Marković. Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu.

Liverpool se tako na najbolji mogući način vratio nakon uvjerljivog poraza protiv Manchester Cityja. Zanimljivo, lani su Redsi pobijedili Spurse u obje prvestvene utakmice postigavši devet golova, a pritom nisu primili niti jedan. Sada su tom nizu dodali novo uvjerljivo slavlje.

Redsima je ovoga puta nakon osam ligaških utakmica uspjelo održati mrežu netaknutom, a 16. put zaredom su na gostovanju u ligi postigli gol izjednačivši klupski rekord iz 1987. godine. Pritom su nagradili i trenera Brendana Rodgersa kojem je ovo bila 100. utakmica na klupi Liverpoola.

Hully City nije uspio osvojiti barem bod protiv Aston Ville, a Nikica Jelavić postigao je jedini gol za goste u 74. minuti odigravši cijelu utakmicu. Villi je ovo bila deveta pobjeda u zadnjih deset utakmica protiv Hulla.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.