Leicester City: Ulaznice za proslavu prvaka planule u 90 minuta, cijena na crnom tržištu 140.000 kuna

Utorak, 12. travnja 2016. 15:44 Napisao/la  SC

 Sedam bodova prednosti pred drugoplasiranim Tottenhamom uvjetovale su najavu proslave naslova prvaka u pretposljednjem kolu kada na King Power stadionu igraju protiv Evertona


Leicester City je pet kola udaljen od osvajanja naslova prvaka Engleske. Sedam bodova prednosti pred drugoplasiranim Tottenhamom uvjetovale su najavu proslave naslova prvaka u pretposljednjem kolu kada na King Power stadionu igraju protiv Evertona. Kapacitet od 32.500 mjesta premali je za sve koji žele slaviti.

Iz kluba su objavili kako su sve ulaznice za posljednju domaću utakmicu sezone rasprodane su u ponedjeljak u rekordnom roku od samo 90 minuta, a oni koji planiraju preprodati svoju ulaznicu mogli na tom komadiću papira bogato i zaraditi.

Ulaznice za spomenuti susret protiv Evertona već sada na crnom tržištzu dosežu cijenu od čak 15 tisuća funti, otprilike 140 tisuća kuna! I što je najvažnije, prodaju se bez problema ma koliko se organizator trudio suzbiti trgovinu na crno.

Leicestera do kraja sezone igra protiv West Ham doma, Swansea doma, Manchester United u gostima, Everton doma te Chelseja u gostima.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.