Engleski klubovi odlučili, Premierliga nastavlja se zaostalim utakmicama 29. kola

Četvrtak, 28. svibnja 2020. 21:57 Napisao/la  SC
Engleski klubovi odlučili, Premierliga nastavlja se zaostalim utakmicama 29. kola

U četvrtak je dogovoreno da se sezona u Premierligi nastavlja 17. lipnja zaostalim utakmicama 29. kola Aston Villa - Sheffield i Manchester City - Arsenal.

Tri dana kasnije igraju se utakmice 30. kola.

- Klubovi Premierlige danas su se složili s novim datumom početka sezone pod uvjetom da su svi sigurnosni zahtjevi na snazi, stoji u priopćenju udruge prvoligaša.

Jasno, utakmice će se igrati bez gledatelja, rasporedi utakmica neće se mijenjati, jer su određeni na početku sezone prema televizijskim programima.

Svako kolo počinje jednom utamicom u petak od 20 sati, u subotu se igra od 12.30, 15, 17.30 i 20 sati, u nedjelju se igra od 12, 14, 16.30 i 19 sati, ponedjeljkom od 20 sati, a utorkom, srijedom i četvrtkom od 18 i 20 sati.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.