Klopp uzvratio Guardioli: Za mene je Manchester City najbolji na svijetu!

Srijeda, 02. siječnja 2019. 23:25 Napisao/la  SC

 

Jurgen Klopp uzvratio je Pepu Guardioli istom mjerom!

Menadžer Man. Cityja u najavi međusobne utakmice u četvrtak izjavio je da je Liverpool trenutačno najbolja momčad na svijetu.

- Za mene je Man. City najbolji na svijetu. Samo su se bodovi promijenili u odnosu na prošlu sezonu, ne i priprema utakmice. Da smo mi 10 bodova iza njih, bih li rekao da ih ne možemo uloviti? Naravno da ne bih. Ovo je važna utakmica koja može vrijediti šest bodova na kraju. Oni će biti 100 posto motivirani tako da moramo biti spremni. Rezultati i kvaliteta daju nam samopouzdanje. Sve dok uz potencijal imamo pravi stav, imat ćemo kvalitetu. Riješili smo se pritiska kada smo ušli u finale Lige prvaka prošle sezone. To je bio trenutak kada su momci učinili nešto posebno. Od tada, osjećaj je drugačiji, kazao je Klopp.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.