Khabib ispričao kako je u vip-salonu odbio Alexa Fergusona

Ponedjeljak, 04. listopada 2021. 10:07 Napisao/la  SC
Ferguson, Bolt, Evra i Khabib
Ferguson, Bolt, Evra i Khabib

Khabib Nurmagomedov bio je gost Cristiana Ronalda na utakmici Manchester Uniteda i Evertona, njih su dvojica postali veliki prijatelji.

Zanimljiv je bio susret Khabiba i Sir Alexa Fergusona u vip-salonu, poznati UFC borac ispričao je kako je odbio čašu vina dok je bio u društvo Patricea Evre i Usaina Bolta:

- Svi znaju da sam musliman, da jedem halal hranu i da ne pijem alkohol. Danas me je Alex Ferguson pitao hoću li  uzeti čašu vina. Razmišljao sam kako da mu objasnim da sam musliman. Samo sam mu rekao: Nije dobro da pijem, jer ću razbiti sve osobe ovdje. To nije dobra ideja!. Nije lako biti musliman, ne morate to još više otežavati samom sebi. Budi samo dobra osoba i pokaži im da si musliman. Evra i Bolt su shvatili, ali i Ferguson, jer nije želio da razbijem sve osobe. Rekao je: Ok, ne moraš onda piti vino, rekao je Khabib.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.