Kepa nakon dvije godine tvrdi da nečuvenim potezom nije ponizio Sarrija

Utorak, 27. srpnja 2021. 09:55 Napisao/la  SC
Kepa nakon dvije godine tvrdi da nečuvenim potezom nije ponizio Sarrija

Kepa Arrizabalaga nakon dvije godine odlučio je prvi put javno komentirati nečuveni postupak, vratar Chelseaja u finalu engleskog Liga kupa protiv Manchester Cityja odbio je izaći iz igre.

Tadašnji menadžer Chelseaja Maurizo Sarri htio je obaviti zamjenu vratara uoči izvođenja jedanaesteraca, pred kraj drugoga produžetka u igru je htio uvesti Willyja Caballera koji je specijalist za jedanaesterce.

Četvrti sudac je pokazao izmjenu, Kepa je svih šokirao kada je odbio izaći, Sarri je ljutito skakao oko klupe...

Takav se potez ne pamti u Premierligi:

- Dao sam signal da sam dobro i da nisam ozlijeđen. Na Wembleyju je bilo više od 80.000 navijača, Sarri me nije mogao čuti. Kada je četvrti sudac podignuo semafor za izmjenu jasno je da sam trebao izaći i žao mi je što to nisam uradio. Pogriješio sam, žao mi je zbog svega. Žao mi je zbog trenera Sarrija, zbog Caballera koji je odličan vratar i pravi profesionalac, žao mi je ostalih suigrača i navijača. Idućih dana nisu prestali pričati o tome, svi su govorili da sam pokazao nepoštovanje prema Sarriju. Nije mi bila namjera nekoga poniziti, kaže Kepa uz napomenu da je sa Sarrijem ostao u dobrim odnosima nakon što mu je objasnio postupak.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.