Jurgen Klopp traži od UEFA-e i FIFA-e zaštitu od saudijskih klubova

Srijeda, 02. kolovoza 2023. 11:29 Napisao/la  SC

Liverpool do sada ostao bez Jordana Hendersona (Al-Etiffaq) i Fabinha (Al-Ittihad), stigla ponuda za Luisa Diaza

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Trener Liverpoola Jurgen Klopp otovreno se zalaže za restrikcije saudijskim klubovima iza kojih stoji (pre)bogata država, basnoslovne ponude saudijskih klubova potpuno su poremetile odnose na nogometnom tržištu:

- Najgora stvar je što je prijelazni rok u Saudijskoj Arabiji otvoren tri tjedna duže nego u Europi. UEFA i FIFA moraju pronaći rješenja za to, čini se da Saudijska Arabija ima popriličan utjecaj, smatra Klopp.

Klopp strahuje da će najveći saudijski udar na europske klubove uslijediti nakon 1. rujna, kada u Europi završi prijelazni rok.

Saudijski klubovi mogu kupovati igrače do 20. rujna.

Liverpool je do sada ostao bez Jordana Hendersona (Al-Etiffaq) i Fabinha (Al-Ittihad), Roberto Firmino otišao je u Al-Ahli kao slobodan igrač.

Al-Hilal ponudio je Liverpoolu čak 50 mil. eura za kolumbijskog napadača Luisa Diaza.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.