Jurgen Klopp: Sve se promijenilo, samo ugovori s televizijskim kućama ostaju isti

Ponedjeljak, 23. studenog 2020. 09:26 Napisao/la  SC
Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Jurgen Klopp nakon pobjede Liverpoola nad Leicestera neočekivano je kritizirao sustav natjecanja, koji je podređen zaradi od televizijskih prava:

- Ako se vi (Sky Sports) i BT Sport ne dogovorite, mi smo gotovi. Ako nastavimo igrati srijedom i četvrtkom i Europi i za reprezentacije, a onda subotom i nedjeljom u podne u Premiershipu, nisam baš siguran da možemo sezonu okončati sa 11 zdravih igrača. Znam da vas nije briga za to, ali to je veliki problem. Ne govorim sve to samo zbog Liverpoola, nego zbog svih igrača, tako i igrača Engleske koji idućeg ljeta predstavljaju Englesku na Euru. Pa evo, čini se da se Saka ozlijedio za vikend, a prije toga je u tjedan dana igrao tri utakmice za Englesku. Naravno da treba poštovati potpisane ugovore s televizijskim kućama, ali oni nisu napravljeni za korona-sezone. Pa svi se moramo prilagoditi novonastaloj situaciji. Isto tako sada ovdje pričamo s maskama. Sve se promijenilo, samo ti ugovori s televizijskim kućama ostaju isti!?!, rekao je Liverpoolov menadžer.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.