JURGEN KLOPP TVRDI

Salah zbog Džeke bio u drugom planu

Četvrtak, 05. travnja 2018. 10:27 Napisao/la  SC

Salah postigao 38. gol u sezoni protiv Man. Cityja

Salah (Liverpool)
Salah (Liverpool)

 

Mohamed Salah postigao 38. gol u sezoni protiv Manchester Cityja, razigrani Egipćanin nosio je Liverpool u prvom dijelu utakmice kada je domaćin psotigao tri pogotka.

U 52. minuti morao je napustiti igru zbog ozljede, bakon utakmice pojavio se na suigračima na igralištu gdje se slavila velika pobjeda:

- Salah je rekao da se dobro osjeća, preostaje nam pričekati liječničke nalaze, rekao je Jurgen Klopp koji je ovako objasnio fantastičnu Salahovu sezonu nakon dolaska iz Rome za 42 mil. eura:

- Pa on je bio vrlo dobar još u Romi, ali vjerojatno mu je nedostajala još jedna sezone da se pretvori u pravog golgetera. U Italiji je često ulazio u prilike, samo mu je nedostajalo efikasnosti. Okolnosti su sada drugačije, svi suigrači vjeruju u njega i dodaju mu loptu kada god mogu. U Romi je najveća razlika bila u tome što je ondje referentna točka bio Edin Džeko, pa je Salah bio u drugom planu, smatra Klopp.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.