NERAVNOPRAVNA UTRKA

Klopp frustriran zbog Chelseaja

Četvrtak, 10. rujna 2020. 17:49 Napisao/la  SC

Abramovič do sada potrošio 230 mil. eura

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Jurgen Klopp ne krije frustracije kada Liverpool uspoređuje s klubovima u vlasništvu milijardera, menadžer engleskog prvaka naglasio je da Liverpool nema namjeru mijenjati poslovnu politiku.

- Trenutno živimo razdoblju neizvjesnosti zbog koronavirusa, čini se da je za neke klubove manje važno koliko je neizvjesna budućnost. Neki su u vlasništvu država kojima vladaju oligarsi (Man. Ctiy, op. a.) ili su u vlasništvu oligarha (Roman Abramovič) iz drugih država. Ne možemo to promijeniti preko noći i reći: Sada ćemo se ponašati kao Chelsea, sada se želimo ponašati poput njih. Mi smo drugačiji klub, kaže Klopp.

Chelseaju je ove godine istekla zabrana kupovine igrača zbog kršenja financijskog fair playa, Roman Abramovič do sada je tijekom prijelaznog roka potrošio oko 230 mil. eura.

Doveo je Hakima Ziyecha iz Ajaxa za 40 mil. eura, Tima Wernera iz RB Leipziga za 55 mil. eura, Bena Chilwella iz Leicester Cityja za 50 mil. eura i Kaija Havertza iz Leverkusena za 80 mil. eura plus 20 mil. eura bonusa.

Doveo je Thiaga Silvu i Malanga Sarra bez odštete što ne znači da su transferi bili besplatni. Naprotiv!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.