Jose Mourinho: Sucima su zabranjene izjave nakon utakmice? To je šteta!

Ponedjeljak, 15. ožujka 2021. 11:27 Napisao/la  SC
Jose Mourinho
Jose Mourinho

- Sucima su zabranjene izjave nakon utakmice? To je šteta, cinično je rekao Mourinho za Sky Sport nakon poraza Tottenhama u gradskom derbiju, Arsenal je pobijedio 2:1.

- Igrali smo jako loše u prvom poluvremenu, rezultat 1:1 nije bio realni odraz prvog poluvremena. Bili smo loši. U drugom smo poluvremenu imali prostora za poboljšanje što smo i učinili. Ali onda se postavlja pitanje na koje je nemoguće odgovoriti, jer suci ne govore. Sudac Michael Oliver trebao bi odgovoriti zašto su on i VAR sudac dosudili kazneni udarac! Utakmica je bila pod kontrolom u drugom dijelu, oporavili smo se kada smo promjenili neke stvari, pokušali smo pobijediti, ali onda je dosuđen penal, nakon toga Lamela je dobio drugi žuti karton, rekao je Mourinho koji inzistira na dvojbenom sudačkom kriteriju kod penala.

- Ono što vidim s klupe na početku je samo osjećaj, udaljen sam 40 do 50 metara. Onda sam vidio penal na iPadu. Suci ponekad imaju težak posao. Nisam se žalio tijekom utakmica, ali kada sam vidio na iPadu, to je što je... Ako netko ima drugačije mišljenje, to može biti samo netko od velikih navijača Arsenala sa sezonskom ulaznicom. Jedino prihvaćam ako govori strast, inače ne prihvaćam drugačije gledište, jer je ovo bilo očito. Igrači se umaraju, treneri se umaraju, možda se i suci umaraju. Moja iskustva s Michaelom Oliverom u vezi dosuđenih penala u Chelseaju, Unitedu i Tottenhamu nisu baš sretna, naglašava Mourinho.

Tottenham u četvrtak u Zagrebu igra uzvratnu utakmicu osmine finala protiv Dinama, utakmica u Londonu završila je 2:0 pogocima Harryja Kanea.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.