Mourinho praktično bivši, Man. United namjerava platiti 45 mil. eura za Pochettina

Petak, 07. prosinca 2018. 09:43 Napisao/la  SC

Manchester United je trenutačno osmi, nakon 15 kola zaostaje čak 18 bodova za vodećim Manchester Cityjem, sve je dalje od europskog plasmana

Jose Mourinho i Mauricio Pochettino
Jose Mourinho i Mauricio Pochettino

 

Jose Mourihno odavno je izgubio živce u komunukaciji s javnošću, a sada sve više gubi na ugledu među strukom.

Engleski mediji ne dvoje da će Mourinho na kraju još jedne neuspješne sezone postati bivši menadžer Manchester Uniteda.

Stalni verbalni sukobi s igračima, novinarima i pojedinim čelnicima nisu novost u njegovu ponašanju,  novost je da zadnjih sezona ne uspjeva držati korak vodećim klubovima Premierlige.

Manchester United je trenutačno osmi, nakon 15 kola zaostaje čak 18 bodova za vodećim Manchester Cityjem, sve je dalje od europskog plasmana...

U medijima je već počela licitacija imenima njegovih potencijalnih nasljednika, najviše se spominje Mauricio Pochettino.

Menadžer Tottenhama zadnjih sezona redovito je prvi pick najvećih europskih klubova koji traže novog trenera, čini se da argentinski stručnjak nije imun na zov kultnog Old Trafforda.

Pochettino je spreman za iskorak u karijeri, a Manchester United neće imati problema platiti 45 mil. eura, koliko će stajati angažman novog menadžera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.