Jose Mourinho pozvao na piće Pepa Guardiolu nakon subotnjeg derbija

Četvrtak, 08. rujna 2016. 11:57 Napisao/la  SC

Guardiola se uvijek primjereno nosio s portugalčevom karizmom, puno se teže nosi s lošom atmosferom oko Manchester Cityja


U subotu od 13.30 počinje najskuplja utakmica u povijesti nogometa! Tako derbi Manchester Uniteda i Manchester Cityja između ostalog najavljuju engleski mediji budući da se sastaju momčadi dvaju klubova koji su uložili najviše novaca tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Dovoljno je spomenuti novi rekordni transfer, Manchester United kupio je Pogbu za 110 mil. eura!

Brojne zvijezde na terenu ipak su u sjeni sraza dvojice ponajboljih trenera današnjice, Josea Mourinha i Pepa Guardiole.

Njihov animozitet vuče korijene iz Primere, kada su sjedili na klupama Barcelone i Real Madrida. Guardiola je tada bio puno uspješniji što sujetnom Mourinhu nije lako priznati:

- Nema razloga da se mrzimo. Sad sam fokusiran na spremanje utakmice, a nakon toga ga mogu pozvati na piće, najavio je Mourinho derbi.

Guardiola na početku sezone ima većih problema od netrpeljivosti s Mourinhom.

Uostalom, Guardiola se uvijek primjereno nosio s portugalčevom karizmom. Puno se teže nosi s lošom atmosferom oko Manchester Cityja, njegove odluke da se riješi Yaya Tourea i Joea Harta nisu naišle na odobravanje navijača.

Upravo su Yaya Toure i Hart bili najveći ljubimci navijača, koji Guardiolinu odluku shvaćaju kao pokušaj obračuna s karizmatičnim igračima, koji su obilježili zadnjih nekoliko sezona.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.