Jose Mourinho oduševljen: Gareth Bale je sve bolji, bolji i bolji

Ponedjeljak, 02. studenog 2020. 14:30 Napisao/la  SC
Gareth Bale
Gareth Bale

Od kada se pridružio Tottenhamu i stavio na raspolaganje treneru Joseu Mourinhu Gareth Bale odigrao je samo 158 minuta, ali njegovih 20 minuta koje je odigrao kao zamjena protiv Brighton&Hove Albiona bilo je njegovih najboljih 20 minuta u Tottenhamu nakon povratka.

Nakon što je Bale glavom zabio i odlučio pobjednika Jose Mourinho je novinarima odlučio pokušati pojasniti što čini da bi se Bale čim prije vratio u optimalnu formu.

- Još uvijek nema 90 minuta u nogama, koristimo Europsku ligu kako bismo mu osigurali prijeko potrebne minute i, naravno, kad možemo u Premierligi. Bale je sve bolji, bolji i bolji. Opet će početi u četvrtak, ali neće igrati svih 90 minuta, iskoristit ću ga na pravi način, zaključio je Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.