Jose Mourinho: Nogomet je pun Einsteina, koji žele izbrisati 16 godina moje karijere

Četvrtak, 22. rujna 2016. 20:43 Napisao/la  SC

United u subotu igra protiv Leicestera, Claudio Ranieri rekao je da nada Mourinhovu pozivu na čašu vina nakon utakmice


Prvenstvo je tek počelo, a Jose Mourinho se već mora braniti od kritičara. Manchester United je nanizao tri poraza, samljubivi Jose Mourinho ionako mnogima ide na živce... Sve su glasnije teze da je Mourihno zapeo u karijeri, mnoog toga ove sezone podsjeća na zadnju sezonu u Chelseaju:

- Znam da dio nogometnih Einsteina, a nogomet je pun Einsteina, želi izbrisati 16 godina moje karijere! I ne samo to, oni žele izbrisati i nevjerojatnu povijest ovoga kluba. No, to je nogomet, pun Einsteina, koji u tome neće uspjeti, kaže Mourinho.

United u subotu igra protiv Leicestera. Claudio Ranieri rekao je da nada Mourinhovu pozivu na čašu vina nakon utakmice, aludirajući na poziv Pepu Guardioli koji je sa Cityjem prvi pobijedio Mourinha ove sezone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.