Jose Mourinho: Mislim da nije jako teško trenirati Chelsea, tamo svi osvaju naslove

Četvrtak, 04. veljače 2021. 11:18 Napisao/la  SC
Jose mourinho
Jose mourinho

Jose Mourinho u svom stilu najavio je utakmicu protiv Chelsea u četvrtak, menadžer Tottenhama ovako je govorio o protivniku:

- Mislim da nije jako teško trenirati Chelsea, ja sam tri puta bio prvak, Ancelotti je bio prvak, Conte je bio prvak. Tko drugi? Ne može biti jako, jako teško ako tamo svi osvajamo naslove. Vjerujem da Chelsea uvijek ima sjajne igrače i sjajnu momčad, treneri su sretni što rade u takvim klubovima s igračima koji vam pružaju vrlo dobru priliku za osvajanje naslova. Tuchel je došao iz lige koju ne možete usporediti s Premierligom, ali navikao je raditi s igračima visokog kalibra, navikao je na svlačionicu s važnim igračima. Dobro će se uklopiti u klub poput Chelseaja.

Thomas Tuchel odgovorio je Mourinhu:

- Ne može se uspoređivati francuska i engleska luga. Apsolutno se slažem, potpuno je drugačije! To je potpuno drugačija kultura, drugačiji stav, drugačiji način igre. Želim vrlo jasno istaknuti: za mene nema ni bolje, ni gore lige. Ima samo vrlo, vrlo različitih liga. Jose je u pravu, velika je razlika, ali nije stvar u tome što je bolje ili gore, važno je samo ako ti odgovara. Trenutno mi ovo savršeno odgovara, osjećam se apsolutno ugodno, kazao je Tuchel uoči prve utakmice protiv Mourinha u Premierligi.

Tablice omogućuje Sofascore