Jose Mourinho konačno progovorio o odnosu s Paulom Pogbom

Petak, 17. kolovoza 2018. 19:48 Napisao/la  SC
Pgba i Mourinho
Pgba i Mourinho

 

Odnos Josea Mourinha i Paula Pogbe omiljena je tema engleskih medija.

Otkada je Mourinho doveo Pogbu iz Juventusa u Manchester United, u medijima neprestano tinja netrpljevisto između menadžera i ponajboljega igrača.

Mourihno je odlučio presjeći spekulacije:

- Istina je da smo zajedno dvije godine i nekoliko tjedana i nikad nisam bio toliko sretan s njim kao što sam sad! To je istina! Ne mogu tražiti više od njega, ne mogu zahtijevati više. Došao je u ponedjeljak uoči utakmice s Leicesterom, trenirao tri dana. Tražio sam njegovu pomoć za taj dvoboj, dao mi je više nego što sam očekivao. A kad kaže da je to napravio za navijače i momčad, pa upravo to i želim! Upravo to želim od svih svojih igrača. Ponavljam, ne mogu biti sretniji s njim nego što jesam! Nije me briga za njegove komentare. Ja želim da igra dobro, da igra za momčadi, za navijače... I to je i napravio. Radi ekstremno dobro. Moram reći u njegovu obranu, pišite što želite o njemu, o meni, ali molim vas ne pišite laži! Ne stavljajte ga u situaciju da ljudi misle o njemu da je nepristojan i neškolovan. Jer on je i pristojan i školovan. Nikad se nije sukobio sa mnom! Nikad nismo izmijenili oštre riječi, nema nikakvih problema između nas, tvrdi Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.