Jose Mourinho: Klopp tri godine ništa nije osvojio, ali i dalje ima povjerenje

Četvrtak, 02. svibnja 2019. 12:30 Napisao/la  SC
Mourinho i Klopp
Mourinho i Klopp

 

Jose Mourinho radi kao stručni komentator i čeka pravu ponudu.

- Volio bih otići u klub u kojem bih, kao što to recimo rade Jurgen i Pep, imao mogućnost doveseti igrače koje želim. Ako pogledate sastav Liverpoola koji je počeo meč protiv Barcelone, koliko je igrača bilo u klubu prije njega? Kada Pep nije zadovoljan s obranom, dovede četiri nova igrača koje želi. Eto vam primjer Claudija Brava. Nije bio zadovoljan njim i odmah je doveo Edersona, kazo je Mourinho prije nego što se osvrnuo na Kloppa.

- Jurgen je već tri i po godine u klubu, a nije osvojio ništa. Ipak, još uvijek ima povjerenje čelnika kluba i uvjete da napreduje. Ove sezone su imali veliku šansu da prvi put osvoje titulu u Premiershipu. Ja neću ni počinjati pregovore sa klubovima koji pred mene ne stave jasne ciljeve, rekao je Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.