Jose Mourinho gubi tlo pod nogama, trener Man. Uniteda počeo prozivati igrače zbog poraza

Petak, 04. studenog 2016. 11:35 Napisao/la  SC

Nogomet nije samo kvaliteta, on je i trud, predanost, igranje do samih granica i davanje maksimuma, kaže Mourinho

Manchester United poražen je 1:2 na gostovanju kod Fenerbahčea u četvrtom kolu grupne faze Europske lige, osmi je to poraz za 'crvene vragove' u devet gostujućih europskih utakmica ne računajući kvalifikacije.

 Točnije radi se o pet uzastopnih europskih poraza na gostovanjima, što je najgori niz u povijesti Uniteda.
 
 Ujedno, utakmica u Turskoj bila je sedma uzastopna europska na gostovanjima u kojoj su primili gol. A takav niz ne pamte kod 1965. kada su gol primili na devet uzastopnih utakmica.
 
- Zaslužili su pobjedu. Nogomet nije samo kvaliteta, on je i trud, predanost, igranje do samih granica i davanje maksimuma. Fenerbahče je zaslužio pobjedu. Momčad koja primi gol u drugoj minuti nije spremna, mentalno nije pripremljena, nije koncentrirana. U ovakvoj atmosferi primiti gol tako rano i odmah dati protivnku prednost je čisto pomaganje protivniku koji tada može raditi što god hoće. Naša je greška što smo ih doveli u tu poziciju. Na kraju smo možda i mogli do drugačijeg rezultata, ali nismo ga zaslužili. Naš problem je u stavu. Oni su izašli igrati finale Lige prvaka, a mi ljetnu prijateljsku utakmicu. Imali smo problema i u obrani jer je jako teško igrati s dva lijeva beka na pozicijama stopera. Teško je dominirati utakmicom bez dva prava stopera. Najviše psihički, a onda i sve ostalo, rekao je Jose Mourinho.

Trener Manchester Uniteda očito gubi tlo pod nogama, pritisak je svaki dan sve jači.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.