Jose Mourinho: Do zadnjeg dana u Chelseaju, za 4, 10 ili 15 godina, sve ću davati za navijače!

Četvrtak, 05. studenog 2015. 10:53 Napisao/la  SC

Chelsea pobijedio (2:1) Dynamo Kiev


Chelsea je pobijedio (2:1) Dynamo Kiev u utakmici koju je odlučio Willianov pogodak iz slobodnog udarca u 83. minuti.

- Ovo je veliko olakšanje. Mislim da su igrači zaslužili pobjedu jer naporno rade, a inače im se taj rad ne vrati. Ne volim izdvajati igrače, ali Willianova radna etika, kvaliteta s loptom, akcija kod prvog gola i fenomenalan drugi su za svaku pohvalu, kaže Mourinho.

Na Stamford Bridgeu vlada pozitivna atmosfera unatoč lošim rezultatima u Premierligi, podrška Mourinhu nije izostala ni u utakmici protiv kijevskog Dynama:

- Naši navijači ili imaju veliko srce ili ne čitaju novine, ne gledaju televiziju, ne slušaju stručnjake ili prepoznaju da sam dobar profesionalac, da dajem sve za ovaj klub i da sam donio prekrasne trenutke u prošlosti. Ne znam kako im zahvaliti, ali mogu reći da ću do zadnjeg dana ovdje, bilo to za četiri godine, za 10 ili 15, davati sve za njih, rekao je Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.