Jamie Vardy i Riyad Mahrez odlučili ostati u Leicesteru, Andrej Kramarić mora otići

Petak, 01. siječnja 2016. 18:10 Napisao/la  SC

Vardy i Mahrez s ukupno 28 pogodaka predstavljaju uvjerljivo najbolji napadački tandem, Japanc     Shinji Okazaki i Argentinac Leonardo Ulloa druga su napadačka postava


Jamie Vardy i Riyad Mahrez neposredno pred Novu godinu potvrdili su menadžeru Leicester Cityja Claudiju Ranieriju da ostaju u klubu do ljeta! Takva odluka dvojice ponajboljih napadača Premierlige jasna je novogodišnja poruka Andreju Kramariću.

Budući da su japanski reprezentativac Shinji Okazaki i argentinski internacionalac Leonardo Ulloa druga napadačka postava, Kramarićeva sudbina u Leicesteru je izvjesna. Kramarić mora otići ako želi igrati na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Vardy je postigao 15 pogodaka i prvi je strijelac Premierlige zajedno s Lukakuom (Everton). Mahrez je postigao 13 pogodaka, četvrti je na listi najboljih strijelaca Premierlige. S obzirom da je čak sedam puta asistirao, Mahrezov učinak je bolji čak i od Vardyjeva. Vardy i Mahrez s ukupno 28 pogodaka predstavljaju uvjerljivo najbolji napadački tandem.

Normalno da su se bogati klubovi počeli zanimati za njihove cijene. Mahreza želi Arsenal, Vardy je na listi želja Manchester Cityja. Međutim, Leicester upravo sa spomenutim klubovima vodi borbu za titulu prvaka, pa Vardy i Mahrez imaju dodatnih motiva.

Kramarićev najveći motiv je negdje igrati i otići u Francusku. Najbliži je odlasku u Italiju, gdje se za napadača Leicestera zanima više klubova.

Recimo, prvog dana Nove godine zanimanje je iskazao Torino...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.