Inter prvak: Slavlje na ulicama Milana, Andrea Agnelli prvi čestitao

Nedjelja, 02. svibnja 2021. 20:49 Napisao/la  SC
Inter prvak: Slavlje na ulicama Milana, Andrea Agnelli prvi čestitao

Inter je novi prvak, među prvim čestitarima bio je predsjednik Juventusa Andre Agnelli:

- Svaka čast Steven! Sretan sam zbog tebe i ponosan zbog toga što sam ti lojalan suparnik na terenu i prijatelj izvan terena. Vratit ćemo se, napisao je Agnelli na Twitteru posvetu Stevenu Zhangu, čelniku Intera.

Antonio Conte je nakon tri naslova s Juventusom osvojio prvi naslov s Interom, koji je prekinuo devetogodišnju dominaciju Juventusa.

Marcelo Brozović osvojio je prvu titulu naslova prvaka otkada je otišao iz Dinama, dok je Ivan Perišić prošle sezone s Bayernom osvojio trostruku krunu: prvenstvo, nacionalni kup i Ligu prvaka.

Nakon što je Atalanta u nedjelju odigrala neodlučeno sa Sassuolom, Inter je osigurao titulu prvaka što je bio znak za veliko slavlje u Milanu.

Na središnje gradske trgove izašlo je nekoliko tisuća navijača Intera, koji je zadnju titulu prvaka osvojio u sezoni 2009/10.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.