INDIKATIVNA IZJAVA Jose Mourinho: Život u Manchesteru za mene je zapravo katastrofa!

Srijeda, 26. listopada 2016. 14:14 Napisao/la  SC

Mourinhov život u Manchesteru zaista sve više nalikuje na katastrofu koju je doživio u Chelseaju, kada je prvi put u karijeri dobio otkaz


Jose Mourinho naviknuo je živjeti pod pritiskom, ali ne ovakvim...

- Život u Manchesteru je za mene zapravo katastrofa. Ponekad poželim prošetati, ali baš i nemam gdje. Jednostavno želim  otići preko mosta, izaći u restoran, ali ne mogu. Da kupim kuću? Ne znam, ne znam. Realnost je da će moja kćerka sljedeći tjedan napuniti 20 godina, sin će za par mjeseci imati 17... Oni su jako stabilni. Fakultet u Londonu, nogomet u Londonu, prijatelji u Londonu. U godinama su kada me više ne mogu pratiti kao inače. Po prvi puta moja obitelj živi drugačije. Pokušavamo se nositi sa situacijom. Sa strane mojih sponzora, hotela i branda odjeće je fantastično, jer su novinari svaki dan pred hotelom. Svi znaju kako se hotel zove, svi znaju kakva je nova kolekcija branda..., požalio se Mourinho novinaru SkySportu.

Jasno da su ovakve izjave odmah izazvale reakcije medija, koji u Mourinhovim žalopojkama nalaze alibiji za neuspjehe.

Mourinhov život u Manchesteru zaista sve više nalikuje na katastrofu koju je doživio u Chelseaju, kada je prvi put u karijeri dobio otkaz.

Nemilosrdni engleski mediji ne ustručavaju se potencirati da sve upućuje na novu katastrofu...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.