ZLATANOV POTPIS Ibrahimović, Pogba i Mourinho prvi put zajedno pobijedili na Old Traffordu

Subota, 20. kolovoza 2016. 14:08 Napisao/la  SC

Ibahimović postigao oba pogotka


Zlatan Ibrahimović i Paul Pogba debitirali su na Old Traffordu. Ibrahimović je debitirao u svom stilu, postigao je oba pogotka protiv Southamptona.

- Ako je momčad prava onda pravi može biti i jedan igrač. To je uvijek tako. Pokušavam raditi ono što radim najbolje, a to je stvaranje prilika, pomaganje svojim suigračima i zabijanje golova. Sretan sam zbog momčadi, uzeli smo dvije pobjede iz dvije utakmice. Postajemo sve bolji i bolji, a i pobijedili smo u prvoj domaćoj utakmici. Odličan start, a mi se moramo naviknuti na pobjeđivanje jer je mentalni faktor jako važan. Sretni smo zbog tri boda i zbog debija Paula Pogbe. On se mora smjestiti tu uz nas, a sve ostalo će doći samo od sebe. Ja sam također novi u momčadi. Paul se vratio kući, ali se svejedno mora upoznavati sa suigračima. Ima tu puno sitnica koje su važne i nas dvojica ih moramo pohvatati, na terenu, ali i izvan njega. Tu su i Eric Bailly i Henrik Mhitarijan. Puno je tog novog i sad svi zajedno to moramo slagati, rekao je Ibrahimović.

Pljesak dobrodošlice dobio je Jose Mourinho, koji je na teren poslao sljedeću momča: De Gea - Valencia, Bailly, Blind, Shaw - Fellaini, Pogba - Mata, Rooney, Martial - Ibrahimović. Prejaku za Southampton...

- Sjajno! Pobijedili smo u mom debiju. Jako sam sretan. Vratio sam se kući i nadam se da možemo nastaviti pobjeđivati. Moramo biti sve bolji i bolji. Osobno se osjećam vrlo dobro. Malo sam pao pred kraj, ali noge su izdržale, mogu nastaviti, rekao je Pogba.

- Jako sam srtetan. Svjestan sam kako još uvijek ne možemo svih 90 minuta igrati onako kako bi htjeli. Tu konzistentnost je trenutno nemoguće imati, ali smo, i to u duljim razdobljima, ofenzivno igrali onako kako želimo igrati. Stvarali smo prilike, zabijali smo golove, a i u obrani smo bili jako dobri velikim dijelom utakmice. Bili smo jako čvrsti i branili se s desetoricom, a ne šestoricom, sedmoricom ili osmoricom. Jako sam zadovoljan svojim gračima na kolektivnom trudu, a navijači su bili nevjerojatni, apsolutno nevjerojatni. Ako ćemo kao momčad iz tjedna u tjedan rasti uz ovakvu potporu, onda svakako možemo biti sretni, kaže Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.