Guus Hiddink: Ne bih trebao biti ovdje, ali jesam! To je dokaz da stvari ne idu dobro!

Srijeda, 23. prosinca 2015. 15:55 Napisao/la  SC

Nogomet je nepredvidiv, mislim da ne postoji trener koji u karijeri nije dobio otkaz, kaže Hiddink o Mourinhu

Guus Hiddink održao je prvu konferenciju za medije kao menadžer Chelseaja:

- Prvi je dogovor da ostanem do svibnja, ali nadam se da će to biti malo duže, vidjet ćemo. To nije odluka koja se donosi preko noći, moram osjetiti strast u radu s dečkima, kazao je Hiddink o svojim planovima prije nego je govorio o prethoniku Joseu Mourinhu:

- Ako pogledate njegove rekorde tijekom godina, to je nevjerojatno. Koje je naslove osvajao, iskreno ne znam koliko, i zato zaslužuje respekt. No, nogomet je nepredvidiv, mislim da ne postoji trener koji u karijeri nije dobio otkaz, kaže Hiddink.

O trenutačnoj situaciji u momčadi Hiddink kaže sljedeće:

- Ne bih trebao biti ovdje, ali jesam, to je realnost. To je dokaz da stvari ne idu dobro. Ipak, drago mi je da sam se vratio jer i prije nekoliko godina sam stigao u sličnoj situaciji te ću opet pokušati pomoći. Neće biti lako popraviti stanje, ali moramo se probuditi. Pitao sam igrače mogu li se kao veliki profesionalci pogledati u ogledalo i biti iznimno kritični i dati sve od sebe za momčad. Nadam se da će navijači podržati momčadi. Navijači mora biti važna nedavna prošlost. Momčad mora preuzeti inicijativu da se vrati na pravi kolosijek. Ono što znam iz posljednjih godina, da su oni uvijek uz klub. Na igračima je da se pokažu, rekao je Hiddink.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.