GOSPOĐA DI MARIA

Nisam voljela ništa u Engleskoj

Srijeda, 06. svibnja 2020. 10:37 Napisao/la  SC

Niti jednu stvar, bilo je grozno...

Jorgelina Cardoso i Angel di Maria
Jorgelina Cardoso i Angel di Maria

Jorgelina Cardoso otkrila je svoje traume nakon što je njezin suprug Angel di Maria prihvatio ponudu Manchester Uniteda i otišao iz Real Madrida:

- Sjećam se da je Angel došao i rekao: Došla je ponuda iz Manchester Uniteda. Možda ćemo biti malo financijski sigurniji... Svađali smo se oko toga. Rekla sam mu, nema šanse da idem, mogao je i sam otići. Rekao je: Ne, idemo zajedno! Mnogo je novca ponuđeno, Španjolci su nas nakon toga nazivali "peseterosima" (ljudi koje zanima samo novac, op.a.). I bili su u pravu! Ako radite za nekoga, a stigne dvostruko veća ponuda, prihvatite je! Nisam želeja ići u Manchester, u to doba sprijateljila sam se s Gianinnom Maradona, koja je bila u braku sa [Sergiom] Aguerom. Letjeli smo iz Madrida u Manchester kako bismo ga posjetili, kada je Angel imao nekoliko slobodnih dana u Real Madridu. Bilo je užasno! Sve je bilo grozno, kada smo otišli iz Manchestera, rekla sam Angelu: Idi u bilo koju zemlju osim Engleske! U svakom slučaju, godinu dana kasnije bili smo u Engleskoj i bilo je grozno! Nisam voljela ništa, niti jednu stvar. Sve su žene mršave, visoke i pravilne... čudne. Hodate ulicom i ne znate hoće li vas ubiti ili što već. Hrana je odvratna, kaže Jorgelina Cardoso.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.