Frank Lampard prvi dio sezone provest će na posudbi u Manchester Cityju

Subota, 02. kolovoza 2014. 12:28 Napisao/la  SC

Lampard je nakon 13 godina napustio Chelseaja i potpisao za američki New York City. Budući da Amerikanci počinju sezonu tek u ožuju 2015. godine, Lampard će formu održavati u Cityju

Frank Lampard prvi dio ove sezone odradit će u dresu Manchester Cityja. Naime, Lampard je nakon 13 godina napustio Chelseaja i potpisao za američki New York City koji je u vlasništvu Manchester Cityja. Budući da Amerikanci počinju sezonu tek u ožuju 2015. godine, Lampard će formu održavati u Cityju.

Lampard je čak 13 godina nosio dres Chelseaja kojega je napustio na kraju prošle sezone. Posudba je dogovorena do polovice siječnja 2015., a Lampard će biti registiran za nastupe u Premiershipu i Ligi prvaka.

David Villa koji je također pojačao New York, prvi dio sezone provest će na posudbi u Melbourneu, klubu koji je partner Manchester Cityju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.