Alex Ferguson nakon Newcastlea: Nema razloga za paniku

Četvrtak, 05. siječnja 2012. 12:19 Napisao  Marko Babić

- Nećemo paničariti nakon poraza od Newcastlea, imamo dovoljno iskustva da se znamo nositi s ovakvim situacijama - izjavio je Alex Feguson

Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda, zadržao je mirnoću nakon poraza od Newcastlea, drugog uzastopnog, prvog na gostovanju u Premierligi ove sezone.

- Manchester City je u prednosti. Oni su pobijedili, mi izgubili i za sada su ispred nas. Obično ne gubimo dvije utakmice za redom, jedina pozitivna stvar jest da smo ponovo imali neke igrače na raspolaganju - ustvrdio je legendarni stručnjak na klupi vragova.Ovo je prvi puta nakon 2009. i utakmica protiv Fulhama i Liverpoola da je Manchester izgubio u prvenstvu dvije utakmice za redom. Ferguson nije previše kritičan ni prema obrani koja je drugu utakmicu za redom primila tri pogotka.

- Nećemo paničariti nakon poraza od Newcastlea, imamo dovoljno iskustva da se znamo nositi s ovakvim situacijama. Izgubli smo utakmicu, takve stvari se događaju, najbitnije je da se vratimo pobjedama. Prvi pogodak Newcastlea je bio sjajan i to je domaćinu dalo krila. Ne bih rekao da su nas razbili, ali da su nam zadali puno problema, to jesu - zaključio je Alex Ferguson.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.