FA Cup: Jurgen Klopp s pričuvnom momčadi pobijedio Carla Ancelottija

Nedjelja, 05. siječnja 2020. 19:19 Napisao/la  SC
Jones odlučio pobjednika
Jones odlučio pobjednika

 Liverpool je pobijedio (1:0) Everton u 1/32 finala FA Cupa što nije posebno zanimljiva vijest dok se ne vidi sastav aktualnog europskog prvaka i uvjerljivo vodeće momčadi engelskog prvenstva.

Jedini pogodak postigao je Jones u 71. minuti, a Liverpool je igrao u sljedećem sastavu: Adrian, Milner, Gomez, Phillips, Williams, Lallana, Chirivella, Jones, Elliott, Minamino, Origi.

Na klupi su sjedili: Kelleher, Mane, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Brewster, Hoever i Larouci, Jurgen Klopp koristio je trojicu (Larouci, Oxlade-Chamberlain i Brewster) igrača s klupe.

Carlo Ancelotti igrao je u najboljem sastavu: Pickford, Mina, Holgate, Coleman, Digne, Sigurdsson, Schneiderlin, Sidibe, Walcott, Richarlison, Calvert-Lewin, što znači da se novi menadžer Evertona ima razloga brinuti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.