ČETVRTFINALE FA CUP-a

Manchester United i Chelsea remizirali

Nedjelja, 10. ožujka 2013. 19:32 Napisao/la  SC

Manchester United - Chelsea 2:2. Nova utakmica odigrat će se na Stamford Bridgeu

U 90. minuti Mata se u primanju oslobodio Evansa i s peterca uputio loptu prema suprotnom kutu, De Gea se ispružio i nogom skrenuo loptu. Time je propala meč-lopta Chelsea, koji je u drugom poluvremenu potpuno nadigrao Manchester United na Old Traffordu. Na kraju je utakmica završila 2:2, što znači da se nova utakmica igra na Stamford Bridgeu.

 

U 5. minuti Carrick je okomito ubacio u kazneni prostor, Cech nepotrebno istrčao, a Hernandez udarcem glavom loptu u visokom luku poslao preko vratara Chelsea u mrežu – 1:0. U 11. minuti Rooney je izveo slobodan udarac slijeva, ubacio loptu prema vratima, nekoliko je igrača skočilo prema lopti koja je završila let u lijevom kutu – 2:0

 

U 59. minuti Mata je uposlio Hazarda, koji briljantnim udarcem s ruba kaznenog prostora pogađa dalji kut i smanjuje na 2:1. U 68. minuti na kraju brze kontre Ramirez na ulazu u kazneni prostor ne odveć jakim udarcem šalje loptu u desni kut – 2:2

 

 

 

MANCHESTER UNITED: De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Nani (47 Valencia), Carrick, Cleverley, Kagawa (76 Welbeck), Rooney, Hernandez.(63 van Persie)

CHELSEA: Cech, Azpilicueta, Luiz, Cahill, Cole, Ramires, Lampard (52 Obi Mikel), Mata, Oscar, Moses (52 Hazard), Ba (77 Torres)

 

Četvrtfinale FA Cupa: Manchester United – Chelsea 2:2 (Hernandez 5, Rooney 11/Hazard 59, Ramires 68)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.