Eden Hazard potvrdio da odlazi iz Chelseaja, preostaje dogovor klubova

Ponedjeljak, 13. svibnja 2019. 09:45 Napisao/la  SC

Reala opcija je da Mateo Kovačić postane dio transfera, jedini je problem da Chelsea zbog sankcija ne smije kupovati igrače iduća dva prijelazna roka

Eden Hazard
Eden Hazard

 

Eden Hazard potvrdio je najave da odlazi u Real Madrid.

Nakon utakmice Chelsea protiv Leicestera, belgijski reprezentativac objavio je da uskoro napušta Stamford Bridge.

- Rekao sam klubu što želim prije nekoliko tjedana, još uvijek čekam razvoj situacije. Donio sam odluku, ali ne ovisi sve samo o meni. Moramo odigrati još finale Europske lige, a onda ćemo vidjeti. Želio sam da se ova situacija ranije sredi, ali nije. Još uvijek čekam. Ne, to me nikada nije smetalo na terenu. Kada sam na terenu, uvijek pokušavam odigrati najbolje što mogu, kazao je Hazard koji je ugovorom vezan do 2020. godine.

Real Madrid i Chelsea očigledno se još uvijek nisu dogovorili oko odštete, prema neslužbenim informacijama engleski klub smanjio je potraživanja, odšteta se kreće oko 100 mil. eura.

Reala opcija je da Mateo Kovačić postane dio transfera, hrvatski reprezentativac igra u Chelsea kao posuđeni igrač Real Madrida.

Kovačić bi rado ostao u Chelsea, trener Sarri želi isto, Real Madrid nema ništa protiv, jedini je problem da Chelsea zbog sankcija ne smije kupovati igrače iduća dva prijelazna roka.

I to će se lako riješiti ako postoji dobra volja!

Inače, priča o Hazardu i Real Madridu traje već dvije godine, prošle sezone Chlesea je tražio 150 mil. eura odštete.

Chelsea igra finale Europske lige protiv Arsenala, Hazard će u Bakuu vjerojatno odigrati zadnju utakmicu u plavom dresu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.