Reakcija iz Manchestera, transfer Angela Di Marije bio je pogreška

Petak, 08. svibnja 2020. 23:25 Napisao/la  SC

 Bilo je jako teško gledati kako smo 60 milijuna funti platili igrača kojega smo godinu kasnije prodali kao jedan od najvećih promašaja u povijesti kluba, kaže Sascha Lord

Reakcija iz Manchestera, transfer Angela Di Marije bio je pogreška

Nije dugo trebalo čekati na reakciju iz Manchestera nakon što je gđa Di Maria izvrijeđala sve englesko i mancherstersko.

Supruga Angela Di Marije ogorčeno je govorila o životnim iskustvima iz razdoblja tijekom kojega je živjela u Manchesteru nakon što je njezin suprug 2014. godine postao igrač Manchester Uniteda.

Jorgelina Cardoso rekla je da se nije htjela preseliti iz Madrida u Manchester nakon samo jedne posjete obitelji Aguero, Sergio već devet sezona igra u Manchester Cityju.

O kvaliteti života u Manchesteru gđa Di Maria misli sve najgore, traumatično je govorila o iskustvima koja želi što prije zaboraviti.

Reakcija nije stigla iz bivšega kluba Angela Di Marije nego s više instance:

- Slažem se s gospođom Cardoso u jednoj stvari, a to je da je taj transfer bio pogreška. Navijač sam Uniteda cijeli svoj život pa je i za mene bilo jako teško gledati kako smo 60 milijuna funti platili igrača kojeg smo godinu kasnije prodali kao jedan od najvećih promašaja u povijesti kluba, rekao je zamjenika gradonačelnika Sascha Lord.

Gđa Di Maria danas živi u Parizu, Angel Di Maria je nakon samo jedne sezone provedene u Manchesteru potpisao za PSG.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.