Dejan Lovren potpisao novi ugovor s Liverpoolom i postao drugi najplaćeniji hrvatski nogometaš

Petak, 28. travnja 2017. 12:35 Napisao/la  SC

Lovrenov status u reprezentaciji nije se promijenio zbog toga što igra najbolji nogomet u karijeri u jednoj od najboljih liga na svijetu


Dejan Lovren potpisao je s Liverpoolom novi četvertogodišnji ugovor,  godišnje će zarađivati 6,1 milijuna eura.

Lovren je postao drugi najbolje plaćeni hrvatski nogometaš, jedino Luka Modrić u Real Madridu zarađuje više (7,5 mil. eura) od stopera Liverpoola.

- Već sam u nekoliko navrata rekao da sam sretan ovdje. Bilo je teško na početku, ali  sve sam bolji. Želim još napredovati i pokazati kvalitetu. Sljedeće sezone pokušat ćemo opet osvojiti što je više bodova moguće, no prvo treba završiti ovu sezonu i kvalificirati se u Ligu prvaka. Bio bih glup da ne vjerujem da to možemo ostvariti. Nažalost ove sezone imali smo dosta problema s ozljedama, no i dalje smo velika momčad s puno talenata. Klopp me dosta promijenio, ali ne samo mene. On je tek tu godinu i pol, no svi vide veliku promjenu. S njegovim idejama i planovima, to može samo biti pozitivna priča, rekao je Lovren, koji je u Liverpool stigao 2014. iz Southamptona.

Lovren je pod vodstvom Kloopa dosegnuo najvšu razinu u karijeri, ali njegov status u reprezentaciji nije se promijenio zbog toga što igra najbolji nogomet u karijeri u jednoj od najboljih liga na svijetu.

Izbornik Ante Čačić zbog Lovrena nije htio razbijati stoperski tandem Vedran Ćorluka - Domagoj Vida.

Tablice omogućuje Sofascore