Claudio Ranieri: Ovo ne možemo ponoviti, sljedeće godine borit ćemo se za 10. mjesto!

Utorak, 03. svibnja 2016. 12:13 Napisao/la  SC

 Imam 64 godine, borim se dugo vremena, ali uvijek sam bio pozitivan. Uvijek sam vjerovao da ću osvojiti naslov prvaka, kaže Ranieri


Claudio Ranieri bio je trener velikana poput Juventusa, Intera, Atletica, Chelseaja... Do prvog naslova stigao je na klupi Leicestera.

- Imam 64 godine, borim se dugo vremena, ali uvijek sam bio pozitivan. Uvijek sam vjerovao da ću osvojiti naslov prvaka negdje na kraju. Isti sam čovjek koji je dobio otkaz u Grčkoj, možda je netko tamo prekrižio moju karijeru. To nije nešto što će se zaboraviti, ali želim istaknuti da sam isti čovjek koji je bio na grčkoj klupi. Nisam se promijenio, kaže Ranieri.

Ranieri je u ponedjeljak bio u posjetu 96-godišnjoj majci u Italiji, utakmicu između Chelsea i Tottenhama nije propustio..

- Tottenham je vodio na poluvremenu, bio sam malo utučen. Kada je Cahill zabio, pomislio da bi se mogao dogoditi preokret. A kada je Hazard zabio, počeo sam slaviti, rekao je Ranieri koji trezveno promišlja budućnost:

- Ostajem u Leicesteru, ovu godinu ne možemo ponoviti, sljedeće godine borit ćemo se za 10. mjesto, nadam se, zaključuje Ranieri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.