Claudio Ranieri odlučio, Andrej Kramarić mora otići iz Leicester Cityja ako želi igrati

Ponedjeljak, 11. siječnja 2016. 14:50 Napisao/la  SC

 Ako ostane, izgubit će još šest mjeseci. U momčadi trenutno ispred njega preferiram druge napadače, rekao je Ranieri

Claudio Ranieri odredio je sudbinu Andreja Kramarića. Menadžer Leicester Cityja prvi put je javno progovorio o statusu bivšega napadača Rijeke:

- Ako ostane, izgubit će još šest mjeseci. Razgovarao sam s njim i ako želi ostati, ja ću biti sretan jer se radi o fantastičnom napadaču, ali u momčadi trenutno ispred njega preferiram druge napadače. Leonardo Ulloa, Jamie Vardy i Shinji Okazaki moj su izbor za napadače, rekao je Ranieri.

Kakav status u praksi ima Kramarić ukazuje podatak da nije bio na popisu igrača za utakmicu FA Cupa iako je izostao ozlijeđeni Jamie Vardy.

Dakle, sada je i službeno jasno da Kramarić mora otići ako želi igrati i otputovati u Francusku kao reprezentativac. Za sada je Kramarić najbliži Torinu, koji je iznio konkretnu ponudu (350.000 eura do kraja sezone plus otkup ugovora) iako ima i drugih zainteresiranih klubova. Konkretno, iste uvjere ponudio je Hoffenheim, posljednjeplasirani klub Bundeslige.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.