CARLO ANCELOTTI Klopp mi je rekao da je kazneno djelo odluka da Liverpool i Atletico igraju

Subota, 28. ožujka 2020. 18:45 Napisao/la  SC
Ancelotti i Klopp
Ancelotti i Klopp

Carlo Ancelotti otkrio je zanimljiv detalj razgovora s Jurgenom Kloppom:

- Razgovarao sam s Kloppom prije nekoliko dana, rekao mi je da je odluka da se igra utakmica Liverpool - Atletico bila kazneno djelo i mislim da je u pravu, kaže menadžer Evertona.

Uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka između Liverpoola i Atletica na punom Anfieldu igrala se 11. ožujka, u razdoblju kada se pandemija koronavirusa počela širiti Španjolskom.

Liverpool je izgubio (2:3) i ispao nakon produžetaka, ali menadžer Liverpoola nije ogorčen zbog poraza nego zbog toga što se igralo pred pedesetak tisuća gledatelja kao da se ništa ne događa u Europi.

- Svi živimo kako nismo navikli i to će nas duboko promijeniti. Siguran sam da ćemo svi morati smanjiti očekivanja, počevši od nogometa. Čujem razgovore o smanjivanju plaća, obustavi plaćanja. Uskoro će se ekonomija promijeniti na svim razinama: TV prava će biti manja, igrači i treneri će zarađivati manje, ulaznice će koštati manje, jer će ljudi imati manje novca, smatra Ancelotti.

Većina engleskih klubova priželjkuje nastavak sezone zbog manjih gubitaka:

- Danas je prioritet zdravlje, zaustavljanje zaraze. Vjerujte mi da me ne zanima kada ćemo početi igrati ponovo, trenutno je to zadnje što mi pada na pamet, zaključuje Ancelotti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.