Claudio Bravo u subotu branio za Barcelonu, u nedjelju odlazi u Manchester City

Nedjelja, 21. kolovoza 2016. 15:28 Napisao/la  SC

Guardiola otpisao Yaya Tourea, Samira Nasrija, Eliaquima Mangalu i Wilfrieda Bonyja, četiri igrača ukupne vrijednost oko 80 mil. eura


Claudio Bravo odlazi u Manchester City samo dan nakon što je branio za Barcelonu u utakmici 1. kola Primere.Barcelona je pobijedila s čak 6:2, Bravo je primio prvi pogodak iz slobodnjaka koji mu sigurno nije dignuo cijenu.

U nedjelju Bravo se nije pojavio na treningu Barcelone...

Sporting director Barcelone, Robert Fernandez, još je subotu potvrdio da je transfer načelno dogovoren. Pep Guardiola inzistirao je na Bravu, a kada bogati vlasnici Manchester Cityja nešto žele...

Barcelona je zamjenu za Brava pronšla u Ajaxu, na Camp Nou trebao bi stići Jasper Cillessen.

Dok čeka Brava, Guardiola je smanjio roster. Višak su postali Yaya Toure, Samir Nasri, Eliaquim Mangala i Wilfried Bony, četiri igrača ukupne vrijednost oko 80 mil. eura.

Jasno, uskoro odlazi i Joe Hart. Standardni engleski vratar sigurno neće biti pričuva Claudiju Bravu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.