Arsene Wenger zaprepašten pitanjem o ostavci, Ian Wright prozvao vlasnika

Srijeda, 28. veljače 2018. 18:12 Napisao/la  SC

Moja pozicija je moja pozicija. Iskreno, to je mi posljednja briga koju imam u ovom trenutku, kaže Wenger uoči utakmice protiv Manchester Cityja u četvrtak

Ian Wright i Arsene Wenger
Ian Wright i Arsene Wenger

Arsene Wenger morao je u srijedu odgovarati na neugodna pitanja novinara od koji je prvo bilo hoće li otići iz Arsenala na kraju sezone:

- Iznenađen sam što uvijek moram uvijek odgovorati na ista pitanja. Ovdje sam već 21 godinu, odbijao sam ponude iz cijeloga svijeta zato da bih ostao ovdje. Zato sam zaprepašten da moram odgovoriti na ovakva pitanja. Moja pozicija je moja pozicija. Iskreno, to je mi posljednja briga koju imam u ovom trenutku. Moja briga je da se usredotočim na utakmicu protiv Manchester Cityja u četvrak, kazao je Wenger prije utakmice 28. kola protiv momčadi Pepa Guardiole od kojega je proteklog vikenda izgubio (0:3) u Liga kupa na Wembleyju.

Wenger zadnjih sezona trpi oštre kritike, Arsenal nikako da se približi vodećim momčadi Premierlige:

- Moramo živjeti s tim. To je dio moderne igre. Ljudi koji komentiraju plaćeni su da bi komentirali, tako da morate živjeti s tim. Ono što je važno je kako odgovoriti, kako analizirati igru ​​i kako reagirati na jedinstveni način. Sve ostalo je dio igre s kojom morate živjeti. Ne pomaže vam, jer nećete zbog toga pobijediti ili izgubiti sljedeću utakmicu, zaključuje Wenger.

Arsenal se ove sezone bori za europski plasman, oscilira u nastupima, navijači imaju sve manje strpljenja.

Stan Kroenke kao i obično šuti, većinskog vlasnika počeli su javno prozivati zbog toga što stoji iza Wengera:

- Vlasnik je veliki krivac za sve što se događa, Kroenkea očito nije briga. Svima je postalo jasno da Wenger mora otići. Vlasnik mora biit u klubu, mora znati što se događa, koliko je sve ovo pogrešno. Navijači godinama upozoravaju, ali nitko ne obraća pažnju, a vlsnik ne čini ništa osim što je dao slobodne ruke Wengeru. Nitko ne utječe na igrače, ne osjećaju posljedice zbog loše igre i normalno je da će nastaviti igrati ovako, kaže Ian Wright, utjecajni televizijski komentator i legenda Arsenala.

Dojam je da Wright javno govore ono što svi potajno misle.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.