Antonio Conte uzvratio Joseu Mourinhu i Arseneu Wengeru, tipični premierligaški obračuni

Petak, 05. siječnja 2018. 17:16 Napisao/la  SC
Antonio Conte
Antonio Conte

Jose Mourinho stalno je u konfliktu, menadžer Manchster Uniteda ovako je opisao mentalne sklopove svojih kolega:

 - To što ne skačem uz teren kao klaun ne znači da sam izgubio strast. Meni je draži moj način, zreliji i bolji za momčad, rekao je Mourinho.

Brzo je stigao odgovor:.

- Mi klaunovi? Mislim da je Mourinho govorio o sebi u prošlosti. Nekad ljudi zaborave što su radili u prošlosti, rekao je Antonio Conte, menadžer Chelsea najpoznatiji je po impulzivnim reakcijama na klupi.

Conte je reagiroa i na izjavu trenera topnika Arsenea Wengera, koji je nakon utakmice protiv Chelsea rekao da suci često sude na štetu Arsenala.

- Da Wenger pogleda ponovno utakmice, vidjet će da imaju sreće sa sudačkim odlukama. Ja bih mogao pričati o sudačkim previdima cijeli mjesec. No, neću, jer moramo pokazati respekt prema sudačkim odlukama. Wengerov način nije dobar. Ovo mi je jako čudno, jer ne volim govoriti o drugim trenerima i igračima. No, Wenger zaboravlja da smo u posljednjih nekoliko utakmica protiv Arsenala mi završavali s deset igrača, zaključio je Conte.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.